top of page
  • Facebook
  • Instagram

Wie zijn wij?

happy 2023.jpg
Kevin & Stephanie
Partners in het leven

We wonen en werken in Ieper. Wij hebben 3 kinderen en volgden allebei een opleiding in de zorgsector. Kevin is verpleegkundige en Stephanie is zorgkundige.

 

Samen zijn we de trotse eigenaars van het 'Bodycasting Atelier' in Ieper.

Kevin is de kunstenaar in ons bedrijf, hij maakt gedetailleerde afdrukken en zorgt voor een perfecte afwerking. Stephanie assisteert Kevin bij iedere kunstcreatie.

Stephanie is de contactpersoon en geeft u via mail/telefoon de nodige info omtrent onze Kunstvorm. Ook de administratieve zaken neemt Stephanie voor haar rekening.

Onze slogan luidt dan ook als volgt:

TEAMwork makes the DREAM work...

Jessy.jpg
els carton gerda en freddy3.JPG

Onze sterkte of specialiteit is:

We zijn niet alleen een hecht koppel, maar ook een echt team. We voelen elkaar sterk aan en begrijpen elkaar zonder woorden.

We zijn een gevoelig en empathisch koppel; we willen dichtbij de klant staan. Mensen moeten zich bij ons op hun gemak voelen. Voor ons gaat het niet alleen om het eindresultaat, maar ook het maken, ontmoeten en delen van emoties is zo bijzonder. Het is een totaalbeleving. De klant heeft soms een emotioneel verhaal waarom ze een afdruk wensen; daarom is het belangrijk dat we toegankelijk zijn en goed kunnen luisteren.

We zijn dan ook enorm ambitieus en willen blijven groeien.  We spreken een heel groot publiek aan: van zowel kinderen, gezinnen, zwangere dames en honden tot overleden mensen kunnen we een afdruk maken.

 

We zijn vrij uniek in België. Hierdoor mogen we mensen uit alle provincies bij ons verwelkomen. Doordat de klant dan vaak van een eindje ver komt, brengen de meeste nog hun dagje door in Ieper, en kunnen ze genieten van het moois en lekkers dat Ieper te bieden heeft.

Openingsuren hebben we niet, want de klant kan hier niet zomaar eens bij ons binnenkomen. We hebben geen winkel, maar wel een studio die enkel toegankelijk is bij een afspraak.

We werken enkel op afspraak( zowel voor de making-off, als voor de ophaling van uw persoonlijk werk), en dit enkel en alleen omdat we het belangrijk vinden dat we tijd kunnen maken voor jullie!

Op weekdagen ontvangen we de klanten in onze studio om hun bodycasting-kunstwerk te creëren.

In het weekend gaan we voluit aan de slag met nieuwe Kunstprojecten en expo's!

Kunst en bodycasting is bij ons een passie, ‘a way of living’, die je bij ons duidelijk voelt stromen….

En wij willen onze passie met jullie delen!

Alle castings gaan door in het atelier naast ons huis. We zorgen voor een huiselijke sfeer.

 

De castings gaan door in ons splinternieuwe atelier die werd geopend in september 2017. Het atelier is net naast ons huis.

Het  bestaat uit drie ruimtes; de ontvangstruimte, het atelier waar de castings doorgaan en het 1e verdiep waar de kunstwerken worden afgewerkt door ons.

bottom of page